Nejlepší zpevňující krém na tělo

Tipy na nejlepší zpevňující krém na tělo (TOP 10)

Zpevňující krémy na tělo jsou skvělým pomocníkem pro všechny, které trápí povadlá pokožka nebo projevy celulitidy. V tomto článku jsem pro vás připravila žebříček TOP 10 produktů, které jsou v tomto ohledu skvělými pomocníky. Podíváme se také na to, s čím vám nejlepší zpevňující krémy na tělo pomohou a kdy je správně nanášet.

Porovnání nejlepších zpevňujících krémů na tělo – TOP 3

PořadíProduktNaše hodnoceníOrientační cena
1.StriVectin Crepe Control Tightening tělový krém pro zpevnění
TOP 1

⭐ 100 %
do 1200 Kč Zjistit cenu
2.Sol de Janeiro tělový krém Bum Bum
TOP 2

⭐ 100 %
do 900 Kč Zjistit cenu
3.Nuxe Rêve de Thé zpevňující tělový krém
TOP 3

⭐ 99 %
do 800 Kč Zjistit cenu

1. StriVectin Crepe Control Tightening tělový krém pro zpevnění

StriVectin Crepe Control Tightening tělový krém pro zpevnění

První příčku mého žebříčku obsadil tělový krém pro zpevnění s označením StriVectin Crepe Control Tightening. Tento krém vaší pokožce dodá potřebnou výživu a dlouhotrvající hydrataci. Krém zlepšuje texturu pokožky, zpevňuje ji a obnovuje elasticitu. Po použití je příjemně sjednocená, rozjasněná a příjemně hebká.

Krém obsahuje několik účinných látek, které se společně zasluhují o kýžený efekt. Jedná se zejména o extrakt z jojobových semínek s antioxidačními účinky. Dále pak výtažek z kořene kurkumy, který zvyšuje zářivost pokožky a sjednocuje její barevný tón. A nakonec bambucké, murumuru a cupuacu máslo hloubkově zvlhčují pokožku. Jedná se o jeden z nejlepších zpevňujících krémů na břicho.

2. Sol de Janeiro tělový krém Bum Bum

Sol de Janeiro tělový krém Bum Bum

Tělový krém s nádhernou vůní, který si okamžitě zamilujete. Takový je tělový krém Sol de Janeiro Bum Bum, který vám pomůže se zpevněním a vyhlazením oblasti hýždí a boků. Vaše tělo navíc provoní návykovou a pro značku ikonickou vůni Cheirosa ’62. Tato vůně přináší tóny slaného karamelu, pistácie a vanilky.

Tělový krém viditelně vypíná a zpevňuje pokožku. Dodává jí intenzivní hydrataci a zanechává ji příjemně hebkou. Z účinných látek stojí za zmínku guarana stimulující mikrocirkulaci, kokosový olej pro výživu nebo třeba brazilský ořech bohatý na selen. Krém neobsahuje žádná umělá barviva, minerální oleje ani lepek.

3. Collistar Lift HD Corpo Ultra-Lifting Anti-Age Cream

Collistar Lift HD Corpo Ultra-Lifting Anti-Age Cream

Další skvělou variantou je omlazující hydratační tělový krém Collistar Lift HD Corpo Ultra-Lifting Anti-Age Cream, který přináší okamžitý a dlouhotrvající liftingový efekt. Krém pomáhá bojovat proti hlavním známkám stárnutí pokožky. Kůži účinně vyhlazuje, obnovuje její texturu a také ji vyživuje do hloubky.

Co se složení týče, stojí za zmínku bioaktivní peptid a extrakt z mikrořas, které společně podporují syntézu kolagenu a tvorbu buněk vazivové tkáně. Papain kůži jemně exfoliuje a hyperfermentovaná italská rýže chrání pokožku před poškozením.

4. Nuxe Rêve de Thé zpevňující tělový krém

Nuxe Rêve de Thé

Chybu jednoznačně neuděláte ani se zpevňujícím tělovým krémem Nuxe Rêve de Thé. Tento krém pomáhá pokožce navracet pružnost a mladistvý vzhled. Po použití je o poznání pevnější a pružnější. Zároveň zanechává příjemně hebký pocit a snadno se nanáší, aniž by zanechával nepříjemný pocit mastnoty.

Z hlediska složení stojí za zdůraznění, že 96 % složek je přírodního původu. Extrakt ze zeleného čaje pomáhá zjemnit a zpevnit pokožku a žitný extrakt zpevňuje a tonizuje pokožku těla. Krém neobsahuje žádné přísady a deriváty živočišného původu, díky čemuž se jedná o vhodnou variantu také pro vegany.

5. Institut Esthederm Sculpt System Extra-Firming Hydrating Lotion

Institut Esthederm Sculpt System Extra-Firming Hydrating Lotion

Institut Esthederm Sculpt System Extra-Firming Hydrating Lotion je kvalitní zpevňující tělové mléko s hydratačním účinkem. Mléko pokožku okamžitě po použití hydratuje, podporuje její elasticitu a zároveň jí dodává hebký a sjednocený vzhled. Mléko příjemně voní, přičemž jeho vůně má tendenci na těle přetrvávat. Potěší také jeho praktické balení s pumpičkou, která usnadní každodenní aplikaci.

6. Organic Shop Body Desserts Caramel Cappuccino

Organic Shop Body Desserts Caramel Cappuccino

Neméně skvělou volbou je zpevňující tělový krém Organic Shop Body Desserts Caramel Cappuccino. Tento kosmetický přípravek pokožce dodá potřebnou hydrataci, zvláční ji a také podpoří její pevnost a pružnost. Krém podporuje přirozenou rovnováhu pokožky a rovněž pomáhá zpomalit proces stárnutí.

Ve složení se skrývá organické bambucké a kakaové máslo pro zvlhčení pokožky a podporu její hebkosti. Dále pak organická skořice pro zpomalení procesu stárnutí a podporu přirozené rovnováhy pokožky. Nakonec olej ze zelené kávy je rovněž neodmyslitelným pomocníkem pro zpevnění pokožky a dodání pružnosti.

7. Clarins Masvelt Advanced Body Shaping Cream

Clarins Masvelt Advanced Body Shaping Cream

Clarins Masvelt Advanced Body Shaping Cream je další skvělou variantou krému s vyhlazujícími, zpevňujícími a tvarujícími účinky. Napomáhá zabraňovat usazování tuků v problematických partiích a celkově zpomaluje expanzi tukové tkáně. Při pravidelném používání viditelně zeštíhluje paže, boky, břicho a pas. Po aplikaci je pokožka hydratovaná a hedvábně jemná.

Krém obsahuje 96 % složek přírodního původu. Těšit se můžete na extrakt z afrického fermentu, který zabraňuje usazování tuků. Dále pak aloe vera, které pomáhá hydratovat a bio kokosová voda, která snižuje podráždění pokožky. Skvělým pomocníkem je také výtažek z chrastavce s výraznými adstringentními účinky.

8. Eisenberg Classique Soin Liftant Corps

Eisenberg Classique Soin Liftant Corps

Perfektním pomocníkem je zpevňující krém proti striím Eisenberg Classique Soin Liftant Corps. Jeho nevýhodou je poněkud vyšší cena, na druhou stranu se vám však odvděčí skvělým složením a viditelnými výsledky. Již během 4 týdnů pravidelného používání můžete docílit viditelně tonizované a zpevněné pokožky. Zároveň dochází k posílení její pružnosti a celkové regenerace.

Ve složení krému najdete například oligopeptidy ze zelených mikrořas, které obsahují látky podobné kolagenu a zároveň stimulují produkci elastinu. Trio-Molecular® formule podporuje vstřebávání účinných látek do pokožky. Nakonec vitamin E pomáhá zpomalovat proces stárnutí pokožky a vitamin C zastává roli účinného antioxidantu.

9. NIVEA Q10 Plus

NIVEA Q10 Plus

Nivea Q10 Plus je výživné zpevňující tělové mléko určené pro suchou pokožku. Díky svému složení vyrovnává hladinu koenzymu Q10, pokožku posiluje a dodává jí sílu. Současně pokožka získává veškeré potřebné živiny a hydrataci pro sametovou vláčnost. Již po 10 dnech pravidelného používání docílíte znatelného zlepšení pevnosti a pružnosti pokožky. Po použití je příjemně vláčná.

Složení tohoto krému vévodí již zmínění koenzym Q10 pro obnovu pevnosti a elasticity. Dále se jedná o kreatin, který stimuluje tvorbu kolagenu v pleti. Pomocníkem je rovněž látka označená jako L-karnitin, která buňkám dodává novou energii.

10. Skořicový krém na celulitidu s chilli Cellucream NanoSpace Cosmetics

Skořicový krém na celulitidu s chilli Cellucream NanoSpace Cosmetics

Za zmínku stojí také skořicový krém na celulitidu s chilli Cellucream NanoSpace Cosmetics. Jeho složení je z 99 % přírodní. Obsahuje patentovaný komplex látek, které redukují viditelné projevy celulitidy a zlepšují strukturu problémových partií. Mandlový olej a bambucké máslo se společně zasluhují o jemnou a hydratovanou pokožku. Navíc krásně voní po skořici a díky obsahu chilli papričky pleť také účinně hloubkově prohřívá.

Proč používat tělový krém

Každodenním sprchováním pokožku svého těla zbavujete nejen nečistot, ale i tenké vrstvy mazu. Tento ochranný film je přitom pro pokožku důležitý pro zachování její ochranné bariéry. A právě proto jsou tělové krémy tak důležité, jelikož tuto funkci skvěle suplují. Navíc se po jejich použití můžete těžit z krásně hebké pokožky.

S čím vám pomohou zpevňující krémy na tělo

Jak napovídá samotný název, zpevňující krémy na tělo slouží k celkovému vypnutí a zpevnění pokožky. Zároveň s jejich pomocí docílíte mladistvějšího vzhledu.

Zpevňující krémy a mléka pomáhají podpořit produkci kolagenu, který přímo ovlivňuje pružnost pokožky. Dále přispívají k rychlejší regeneraci pokožky a obnově kožních buněk. Zároveň zjemňují a vyhlazují pokožku a pomáhají ji rovněž intenzivně hydratovat a vyživovat.

Jaké zpevňující přípravky se rozlišují

  • Zpevňující krémy na obličej, krk a dekolt slouží ke zpevnění pleti na obličeji, v oblasti krku a dekoltu. Pomáhají redukovat jemné vrásky. Cílí na partie, které bývají mnohdy opomíjeny.
  • Zpevňující krémy na břicho se používají zejména po porodu. Podporují totiž zeštíhlení v oblasti pasu a boků.
  • Zpevňující tělové krémy jsou univerzální přípravky určené pro pokožku celého těla. Tyto krémy pomáhají kůži hydratovat, vyživit a celkově vypnout.

Kdy tělový krém používat

Tělový krém je nutné nanášet v těchto případech:

  • Vždy po sprše nebo koupeli. Krém nanášejte na čisté, prohřáté a suché tělo. Díky tomu se obsažené účinné látky lépe vstřebají. Včasnou aplikací přitom zajistíte, že v pokožce uzamknete vlhkost.
  • Tělový krém je důležité aplikovat vždy po peelingu. Pokožka zbavená odumřelých kožních buněk si totiž žádá odpovídající hydrataci.
  • Zpevňující krém na tělo se doporučuje používat po koupeli po fyzické aktivitě. Díky tomu podpoříte vypnutí pokožky.

Přidat komentář

fourteen − 6 =