Hydratační pleťová voda Venira

Recenze: hydratační pleťová voda Venira

Chcete své pleti dopřát notnou dávku hydratace? V tom případě vás možná zaujme hydratační pleťová voda Venira, kterou jsem pro vás v nedávné době otestovala. Pleť příjemně osvěží, zvláční a přispěje k tomu, že je okamžitě hebká na dotek. Přečtěte si, co se skrývá v přírodním složení tohoto produktu a jak si vedl v rámci mého testu.

Hydratační pleťová voda Venira

Složení hydratační pleťové vody Venira

Hydratační pleťová voda Venira je navržena tak, abyste s její pomocí mohli pleť nejen vyčistit, ale i ji hloubkově hydratovat a přispět k jejímu celkovému osvěžení. Tomu ostatně odpovídá i její složení, kterému vévodí několik složek.

Extrakt z orchideje zajišťuje podpora metabolismu kožních buněk a stimuluje jejich vitalitu. Voda z damašské růže pomáhá pleť regenerovat, zjemňovat ji a také ji posilovat. A o notnou dávku hydratace se stará glycerin. Jak vám možná již může být ze složení patrné, tato hydratační voda nádherně voní právě po růži. Mně osobně osobně je vůně na obličeji velmi příjemná, nevtíravá a aplikaci pleťové vody si opravdu užívám.

Můj test hydratační pleťové vody Venira

Hydratační pleťová voda Venira
Hydratační pleťová voda Venira

Hydratační pleťovou vodu Venira jsem měla možnost důkladně otestovat, díky čemuž se s vámi nyní mohu podělit o své zkušenosti. Nejprve uvedu, pro koho je vlastně tento kosmetický produkt vhodný a v jakých případech se doporučuje jej používat.

Pleťová voda slouží k důkladnému čištění pleti, kdy odstraňuje nejen nadbytečný kožní maz, ale i zbytky líčení a veškeré nečistoty nahromaděné v průběhu dne. Pleťová voda tedy vaši pokožku skvěle připraví na následnou aplikaci sér, krémů a dalších pečujících produktů, které se do vyčištěné pokožky mohou lépe vstřebat. Díky již zmíněnému obsahu výtažku z damašské růže je pleť příjemně zklidněná a zjemněná.

Nutno říct, že já jsem tuto pleťovou vodu používala až jako druhý krok v mé rutině zahrnující čištění pleti. Nejprve jsem tedy pleť zbavila make-upu a nečistot pomocí mé oblíbené čisticí pěny a až poté jsem přistoupila k aplikaci této pleťové vody. Díky balení s praktickým rozprašovačem lze vodu jednoduše stříknout na obličej, přičemž se rozprostře po celé pleti. Následně jsem vodu jemně vklepala do pokožky pomocí konečků prstů.

Účinky hydratační pleťové vody Venira

Jak jsem již zmínila, velmi mě zaujala příjemná vůně této hydratační vody. Po použití jsem cítila, že je moje pleť zářivější a skvěle hydratovaná. Po následné aplikaci pečující kosmetiky působila vyživeně a spokojeně. Na dotyk navíc byla opravdu hebká. Navíc se mi líbí, že lze pleťovou vodu používat i v průběhu dne pro okamžité osvěžení pleti. To jsem využila v momentech, kdy jsem cítila, že pleť již potřebuje nějakou vzpruhu. Skvěle se však bude hodit i do horkých letních dnů.

Cena a kde ji koupit

Tento kosmetický produkt značky Venira se prodává v balení o objemu 150 ml. Díky tomu se mi vešlo i do kabelky, což podporuje jeho použití kdykoliv během dne. Za pleťovou vodu zaplatíte 450 Kč, mnohdy je však k dostání i v nejrůznějších slevových akcích, díky čemuž můžete ušetřit.

Cenu objektivně hodnotím jako poněkud vyšší. Nicméně pokud zohledním přírodní složení tohoto produktu a jeho skvělé účinky, je pro mě tato cena pochopitelná. Navíc se jedná o produkt české značky, kterou vždy ráda podpořím.

Kde koupit produkty Venira?

Hydratační pleťová voda
od 450 Kč Přejít do obchodu

Kosmetika Venira - kompletní balíček

Z kosmetiky Venira jsem toho otestovala více, takže se postupně můžete těšit na samostanou recenzi. Kompletní seznam produktů Venira:

  • hydratační denní krém Venira
  • tělový peeling Venira
  • noční krém Venira
  • hydratační pleťová voda Venira
  • hydratační sérum Venira
  • oční krém Venira
  • a balzám na rty Venira

Přidat komentář

four + 19 =