Estée Lauder Double Wear Stay In Place make-up2

Moje recenze make-upu Estée Lauder Double Wear Stay In Place

Dnes pro vás mám test Estée Lauder Double Wear, což je make-up, který sklízí pozitivní ohlasy od mnoha blogerek po celém světě. Není se ale čemu divit. Jde o nejznámější produkt této značky vůbec, a přestože jeho cena není zrovna nejnižší, vrací se k němu s oblibou celá řada uživatelek. Ostatně i u mě vyhrál kategorii nejlepší makeup v tomto článku.

Zajímá vás, co vám dnešní recenze make-upu Estée Lauder Double Wear Stay In Place prozradí? Čtěte dále a dozvíte se vše, co jste o tomto produktu chtěli kdy vědět.

Kde koupit make-up Estée Lauder Double Wear Stay In Place?

Notino.cz od 850 Kč Přejít do obchodu
Sephora.cz od 1460 Kč Přejít do obchodu
Heureka.cz od 850 Kč Porovnat ceny

Moje recenze Estée Lauder Double Wear

Konzistence: Příjemná s dobrým krytím

S make-upem Estée Lauder Double Wear se mi velmi dobře pracuje, protože je jeho konzistence jemná a docela příjemná. Jde o středně hustou texturu, která ale začne po vylití na hřbetu ruky pomalu utíkat, takže s aplikací nesmíte otálet. Díky své krémovitosti se make-up dobře roztírá a dá se také snadno vrstvit, aniž by vznikaly žmolky. Již v tenoučké vrstvě ale kryje perfektně, takže pro běžné nošení postačí bohatě jedna vrstva.

Možnost vrstvení pravděpodobně využijí spíše majitelky problematické pleti, případně pokud budete potřebovat akutně zakrýt nějaký ten aktuální nedostatek. V takovém případě nejdříve naneste první vrstvu a nechejte pořádně zaschnout, zároveň doporučuju použít podkladovou bázi pro jemný sjednocený vzhled.

Estée Lauder Double Wear Stay In Place make-up3
Konzistence Estée Lauder Double Wear Stay In Place make-up

Odstíny: Jednoduchý výběr

Značka Estée Lauder u tohoto make-upu usnadnila uživatelkám výběr na maximum, takže pro nerozhodné, jako jsem já, maximálně kvituji:

  • Řada N je vyrobená pro neutrální podtóny pleti.
  • Řada C je určená pro studené a růžové podtóny.
  • Řada W je předurčena pro teplé žluté a olivové podtóny.

První číslo přitom značí vždy intenzitu odstínu a druhé číslo za písmenem pak hloubku odstínu. Například tedy 1W2 představuje teplý odstín číslo jedna s hlubším teplým podtónem, než jaký má 1W1. Pokud ale zavítáte do kamenného butiku Estée Lauder, umožní vám obsluha vyzkoušet přístroj iMatch, se kterým vám přesně určí odstín a podtón vhodného make-upu.

Jeden takový najdete třeba v obchodním centru Westfield na Chodově v Praze.

Výdrž: Skutečně po celý den?

V závislosti na typu pleti vám může tento make-up vydržet skutečně i po celý den. Jednoduše jej ráno nanesete na pleť a nemusíte se už starat o to, jak vaše tvář zrovna vypadá. Me vydrží celých 15 hodin na tváři bez jediné chybičky, pleť působí neustále svěže a přirozeně, a to v suchém i vlhkém prostředí. Nikde se neslévá, neotírá ani nedělá mapy. Dokonce zvládne i lehčí fitko v posilovně.

Estée Lauder Double Wear Stay In Place make-up

Balení: Jednoduché, ale bez pumpičky

Balení make-upu představuje klasická skleněná flaštička se šroubovacím víčkem. Celkově jde o jednoduché, ale pěkné zpracování, které obdržíte v tmavě modré kartonové krabičce s typickými zlatými nápisy. Díky matnému sklu působí obal velmi elegantně a je také příjemný na dotek. Bohužel ale make-up nedisponuje pumpičkou, takže je při aplikaci nutné si jej trochu nalít na hřbet ruky a odtud poté nabírat štětcem či jinou pomůckou.

Pumpička se dá však dokoupit, cena začíná na 150 Kč a pořídíte ji například TADY. Osobně ji vždy s make-upem kupuji. Občas má však tendenci se ucpávat zaschlým make-upem.

Estée Lauder Double Wear Stay In Place make-up2

Cena: Kolik stojí make-up Estée Lauder Double Wear Stay In Place?

Jestliže znáte značku Estée Lauder a máte přehled o jejích produktech, pak vás jistě nepřekvapí cena tohoto make-upu. Za flakónek o objemu 30 ml zaplatíte okolo 900 Kč, což je relativně dost peněz. Vzhledem k množství dostupných podtónů, kvalitě a výdrži považuju ale pořizovací cenu za přiměřenou.

Shrnutí recenze make-upu Estée Lauder Double Wear Stay In Place

Celkově je make-up Estée Lauder Double Wear Stay In Place ideální volbou majitelky normální, smíšené i mastnější pleti. Má vynikající krytí i výdrž a dokáže vytvořit perfektní finiš. Na normální a smíšené pleti vypadá dobře i bez použití podkladové báze i pudru. Jako nevýhodu vnímám absenci pumpičky již v základu, kterou je ale možné od stejné značky dokoupit.

Výhody

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Placedlouhotrvající make-up

  • Vynikající krytí,
  • krémovější konzistence,
  • dlouhá výdrž,
  • velký výběr odstínů.

Nevýhody

Celkové hodnocení:

98%

Jak aplikovat Estée Lauder Double Wear Stay In Place

Obecně platí, že čím více make-upu na pleť nanesete, tím více jej budete cítit. V tomto případě jde o ne zrovna lehký make-up, který však dobře kryje již v první vrstvě. S jeho aplikací to proto nepřehánějte. Jak jsem již napsala, balení neobsahuje pumpičku, a tak je ideální si při aplikaci vždy trochu make-upu odlít na hřbet ruky a odsud jej nanášet pomocí štětce či houbičky na pleť. Zejména majitelkám suché pleti doporučuji před aplikací použít podkladovou bázi, aby make-up nezalézal do vrásek

Přidat komentář

16 + six =